Road van No.16wudayuan, Streek van de het Meer de High-tech Ontwikkeling van het Oosten, Wuhan
Thuis

Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit Elektro-optisch Volgend Systeem voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektro-optisch Volgend Systeem voor verkoop
U kerels deed een zeer goed werk met de laatste verzending. Dank u!. Ik waardeer de goede dienst u verleent. U bent een groot persoon om te behandelen!!!

—— Goran

Dank u zeer voor de efficiënte dienst. Ik waardeerde hopend wij a lot more zaken kunnen doen.

—— Tikhon

Wij zijn gelukkig met uw product. Spoedig zullen wij tot meer van uw product opdracht geven.

—— Tom

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : HEOS
Aantal werknemers : >109
Export pct : < 10%

Gesitueerd in de Streek van de het Meer High-tech Ontwikkeling van het Oosten, is de Technologieco. van Wuhan Huazhiyang, Ltd een gecontroleerde dochteronderneming door het Onderzoekinstituut van Nr 717, de Scheepsbouw Industrieel die Bedrijf van China, in Sept.2000 wordt opgericht, is het een high-tech onderneming opgezet in het omzetten van de militaire technologie in burgerlijk product en industrialisatie, heeft het bedrijf door het systeem voor kwaliteitscontrole goedgekeurd van ISO 9001 en ISO 14001 milieusysteem, wordt het geïdentificeerd aangezien de „high-tech onderneming“ door Wuhan overheid, het self-supported de invoer en de uitvoerrecht heeft.
Het bedrijf bezit een groep goed opgeleid personeel met onderzoek en ontwikkelingscapaciteit en beheerscapaciteit, en heeft ook samengestelde, hoge efficiënt, op de markt brengend en na de dienstteam. Het wetenschappelijke en technische personeel maakt omhoog 68% van de totale werknemers, met geoptimaliseerde personeelsstructuur en hoge specialisatie.
Zich baseert op het voordeel van militaire technologie, en het voordeel van talenten en technologie van het Onderzoekinstituut van Nr 717, met geavanceerd technisch als leider, voor doel van industrialisatie van voltooiing in wetenschappelijk onderzoek, is het bedrijf bezig geweest met onderzoek en de ontwikkeling, de productie, de technische verkoop en de dienst enz. van de optische producten met inbegrip van grote schaalelectro-optics systeem, metings en controlesysteem, militaire reeks maakten vertoningen enz. ruw Het bedrijf heeft hoogte verstrekt - de kwaliteitsproducten en de porties voor de meer dan 20 industrieën met inbegrip van watermilieubescherming, elektromacht, de chemische industrie, aardolie, vervaardiging van bouwmaterialen, automobiel productie, ruimte, wapens, schip, politie, bewapenden politie, grensdefensie, douane, maritiem, berging, visserijbeleid, maritiem toezicht enz.

Contactgegevens
Wuhan Huazhiyang Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jessie

Tel.: 86-27-87196349

Fax: 86-027-87803175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)